Lájlkolj minket a facebookon
Mobicom tárhely a Facebookon!
Ablak bezárása már lájkoltam, köszi!

Weboldal figyelés és riasztás

...

Weboldal figyelés és riasztás

A weboldal figyelés és riasztás szolgáltatásunkat azon Ügyfelenk figyelmébe ajánljuk, akiknek fontos, hogy a weboldaluk mindig működőképes és elérhető legyen. A szolgáltatás lényege, hogy a saját felügyeleti rendszerünk folyamatosan monitorozza a weboldal működését és amennyiben az vagy ne érhető el, vagy valamilyen hibaüzenetet ad (404 a lap nem található, 500 internal server error, stb), akkor a rendszer azonnal e-mailes értesítést küldd az előre beállított e-mail címre. A szolgáltatásunkat két változatban rendelheti meg:

01. Passzív weboldal figyelés és riasztás
- Ebben az esetben a felügyeleti rendszerünk riaszt, hogy ha problémát észlel, viszont a hiba elhárítását az Ügyfél maga végzi.

(Amennyiben a Solgáltatónál van központi hiba, természetesen a hibaelhárítást a Szolgáltató végzi!)

02. Aktív weboldal figyelés és hibakeresés
- Ebben az esetben nem csak riasztás történik, hanem az ügyeletes kollégáink megkezdik a hiba ehárítását. Amennyiben a hiba elhárítása igényli a weboldal fejleztőjének támogatását, akkor felvesszük vele a kapcsoaltot.

(Amennyiben a Solgáltatónál van központi hiba, természetesen a hibaelhárítást a Szolgáltató végzi!)

Áraink:

01. Passzív weboldal figyelés és riasztás: 5.000 Ft+ÁFA / év
02. Aktív weboldal figyelés és hibakeresés: 25.000 Ft+ÁFA / év

A megrendelőlap letöltéséhez kattintson ide!

Amennyiben a szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdésed van, várjuk e-mailed az info@mobicom.hu címre!

 

TIPP: Szükség lehet rá!

Szolgáltató független SMTP
Független SMTP szerver szolgáltatásunk segítségével, Ön kapcsolt szolgáltatások (pl tárhely) nélkül is bárhol és bármikor internet szolgáltatótól függetlenül biztonságos Önnek dedikált csatornánk tud e-mailt küldeni notebookja, táblaszámítópe, mobiltelefonja segítségével.
Ismerje meg szolgáltatásainkat a www.smtp.hu címen!
SSL tanúsítványok
A TLS alapú tanúsítvány előnye, hogy nincs szükség egyedi IP címre. Az SSL tanúsítvány, típustól függően kb. 10.000 Ft+ÁFA / év Beállítási díj: 4.000 Ft+ÁFA
Bővebb információ az SSL aloldalunkon!
Weboldal figyelés és riasztás
A weboldal figyelés és riasztás szolgáltatásunkat azon Ügyfelenk figyelmébe ajánljuk, akiknek fontos, hogy a weboldaluk mindig működőképes és elérhető legyen. A szolgáltatás lényege, hogy a saját felügyeleti rendszerünk folyamatosan monitorozza a weboldal működését és amennyiben az vagy ne érhető el, vagy valamilyen hibaüzenetet ad (404 a lap nem található, 500 internal server error, stb), akkor a rendszer azonnal e-mailes értesítést küldd az előre beállított e-mail címre. Tovább a részletekhez!

Kérdésed van? Visszahivunk!

Ehhez nincs más teendőd, add meg adataid, valamint, hogy mivel kapcsolatban érdeklődsz.
Illetékes kollégáink hamarosan visszahívnak!
Név:
Telefon:
E-mail:
Kérdés: