Lájlkolj minket a facebookon
Mobicom tárhely a Facebookon!
Ablak bezárása már lájkoltam, köszi!

Hírlevél küldő tárhely

...

Hírlevél küldő tárhely

Cégünk sokéves üzemeltetési tapasztalata alapján fejlesztőink megalkották a MailDrop alkalmazásunkat. A MailDrop egy olyan inteligens e-mail marketing eszköz, mely megoldást nyújt az egyszerű hírlevél kiküldéstől kezdve az akár több százezres nagyságrendű e-mail kampányok kiszolgálásáig. A MailDrop szoftverünk használata ingyenes, mindössze az e-mail kiküldések után kell fizetni. Ez a díjazás sokkal kedvezőbb feltételeket biztosít Partnereinknek, akár nagyobb mennyiségű kiküldés esetén is.


Bővebb információ: www.maildrop.hu

TIPP: Szükség lehet rá!

Szolgáltató független SMTP
Független SMTP szerver szolgáltatásunk segítségével, Ön kapcsolt szolgáltatások (pl tárhely) nélkül is bárhol és bármikor internet szolgáltatótól függetlenül biztonságos Önnek dedikált csatornánk tud e-mailt küldeni notebookja, táblaszámítópe, mobiltelefonja segítségével.
Ismerje meg szolgáltatásainkat a www.smtp.hu címen!
SSL tanúsítványok
A TLS alapú tanúsítvány előnye, hogy nincs szükség egyedi IP címre. Az SSL tanúsítvány, típustól függően kb. 10.000 Ft+ÁFA / év Beállítási díj: 4.000 Ft+ÁFA
Bővebb információ az SSL aloldalunkon!
Weboldal figyelés és riasztás
A weboldal figyelés és riasztás szolgáltatásunkat azon Ügyfelenk figyelmébe ajánljuk, akiknek fontos, hogy a weboldaluk mindig működőképes és elérhető legyen. A szolgáltatás lényege, hogy a saját felügyeleti rendszerünk folyamatosan monitorozza a weboldal működését és amennyiben az vagy ne érhető el, vagy valamilyen hibaüzenetet ad (404 a lap nem található, 500 internal server error, stb), akkor a rendszer azonnal e-mailes értesítést küldd az előre beállított e-mail címre. Tovább a részletekhez!

Kérdésed van? Visszahivunk!

Ehhez nincs más teendőd, add meg adataid, valamint, hogy mivel kapcsolatban érdeklődsz.
Illetékes kollégáink hamarosan visszahívnak!
Név:
Telefon:
E-mail:
Kérdés: