part of
Lájlkolj minket a facebookon
Mobicom tárhely a Facebookon!
Ablak bezárása már lájkoltam, köszi!
ÚJDONSÁG A KERESŐMARKETINGBEN: KERESŐBARÁT TÁRHELY
Szeretné, ha honlapja forgalma megduplázódna?
Vagy akár háromszor, négyszer annyi látogatója lenne, mint amennyi most van?
STATISZTIKÁINK
100
Egyedi IP tartományból
szolgáljuk ki ügyfeleinket
(Utolsó frissítés: 2014. február 4.)
366
Honlapot szolgálunk ki
keresőbarát tárhelyeinken
(Utolsó frissítés: 2014. február 4.)
27253
Helyezéssel javítottuk
ügyfeleink kereső pozícióját
(Utolsó frissítés: 2014. január 30.)
Kézzel frissített VALÓS STATISZTIKAI ADATOK!
AKÁR 100 EGYEDI IP TARTOMÁNY!
lehet a google a barátod!
Ha Honlaptulajdonos vagy!
Komoly kihívás a keresők üzletileg érdemben hasznos 1., 2. találati oldalára felkerülni. Ehhez egyaránt szükség van releváns tartalomra, felhasználói élményt jelentő honlapra és profi műszaki háttérre. A keresőbarát tárhely szolgáltatásunkkal a szerteágazó és bonyolult műszaki feltételeknek való megfelelőséget biztosítjuk és komplex kvázi dobozos termékként juthat hozzá elsőként Magyarországon. Cégünk regisztrált Google Ügynökség, ezért garanciát vállalunk arra, hogy szolgáltatásunk mindenben megfelel a keresőóriás szabályzatának.

Mit nyújt a keresőbarát tárhely?

  • Honlapodnak piacvezető gyorsaságú betöltődést, amit nem csak a keresők, de látogatóid is díjazni fognak
  • Saját hivatkozáshálózatod újraértékelését, teljes értékű pagerank növelést biztosítva annak tagjaira
  • Nincs nem várt üzemkiesés, vagy honlapfeltörés és így hátrasorolás
  • Nincs kitiltás nem megengedett eszköz használatáért, mivel maradéktalanul betartjuk a keresők irányelveit
  • Végre van megoldás akkor is, ha nem 1-2 kulcsszóra, hanem akár több száz kulcsszóra szeretnél optimalizálni (pl: webáruházak összes termékére, utazási irodák útjaira etc.)

Termékünk nem a képzett, gyakorlati tudással rendelkező keresőmarketing szakértő kiváltására, hanem közös munkátok eredményesebbé tételére szolgál egy olyan területen (szerver szintű technológia terén), amelyre eddig SEO/SEM szakértőd hiába panaszkodott, nem tudott változtatni rajta. Amennyiben nincs megbízható szakértőd nyugodtan kérj tőlünk tanácsot, számos a munkájukért felelősséget vállaló Google minőségi vizsgával rendelkező szakértőt tudunk ajánlani. Javasoljuk, hogy ebben ne köss kompromisszumot, hiszen az üzleted a tét. Segíts honlapodnak, hogy legyorsulja a keresésben előtte állókat!
Ha SEO / SEM Szakértő vagy!
Kedves Kollégánk! A friss SEO trendekről szóló konferenciákon, vagy szakmai hangoutokon már hallhattál a keresőbarát tárhely megoldásunkról. A szolgáltatást azért hoztuk létre, hogy ügyfeleid honlapjait kifejezetten SEO barát szerver környezetben futtatva végre mi üzemeltetők is támogathassuk a kemény optimalizálási munkát, amivel foglalkozol. Természetesen ez a technológia sem csodaszer, nem fog helyettesíteni Téged, vagy a szakértelmed, de egy új, jól működő eszközzel bővíti az évek óta nem fejlődő SEO/SEM optimalizálási eszköztárat.

Miben segíti a munkád a megoldásunk?

  • Szerver leállások nem teszik többé tönkre a munkád eredményét, mivel SEO tárhelyes gépeinket párban helyezzük el, bármelyik kiesése esetén a másik 5 percen belül átveszi a feladatait
  • Minden pagespeed nyalánkságot beépítettünk egyedi keresőbarát cashing algoritmusunkba
  • A honlapokat IP szűrésen kívül saját vírusellenőrző megoldásunk is védi a feltöréstől
  • Saját hivatkozáshálózatod végre a külön fő IP tartománynak köszönhetően teljes értékű hivatkozásként tud beépülni saját és ügyfeleid oldalai mögé
  • Mivel a megoldásunk a felhasználói élményt fokozza, amit minden kereső előnyben részesít, általános javulást fogsz tapasztalni, így végre a több száz kulcsszavas ügyfeleid (webshopok, utazási irodák...) is elégedettek lesznek!

Bátran ajánljuk figyelmedbe a szolgáltatásunkat, mert vele könnyebb lesz betartani az ügyfeleidnek tett helyezésígéreteket. Nem fogsz többé őrjöngeni, hogy a jobb munkád, magasabb szakértelmed ellenére a dedikált szerveres konkurenciát nem bírjátok megelőzni. Sőt ha profi szakértő vagy jelentkezhetsz nálunk és szakembert kereső ügyfeleket is küldünk Hozzád!
kalkulátor
db IP
db GB
Osztott IP
Dedikált IP
Ft+Áfa /hó
A keresőbarát tárhelyhez akár 100 egyedi IP tartományból tudsz IP címeket igényelni. Minél többet rendelsz, annál hatékonyabban tudod kiaknázni a linképítésben rejlő lehetőségeket. A kalkulátor segít kiszámolni a költségeket
Gyors és keresőbarát: Egyedi saját tervezésű infrastruktúránk hamatalmas kapacitása segít, hogy weboldalad a lehető leggyorsabb legyen. A villámgyors betöltődést hosszú hónapok kutatása alapján egyedileg összeállított hardver konfigurációnk és egyedi szoftveres cashing megoldásunk garantálja. Ezt a keresők és a látogatók is nagyon értékelik!

Keresőbarát URL: A mod_rewrite használata nálunk alapbeállítás. Ezzel is segítjük a tárhely adta lehetőségek kényelmes kihasználását. Fontos, hogy a keresőbarát címeket a honlapod is támogassa!

Többszintű tárhely védelem: Első védvonal az FTP IP szűrés, mely segítségével beállítható, hogy milyen IP címről vagy tartományból engedje a rendszer a belépést. További védelmet jelent, hogy a teljes FTP-s forgalom automatikus vírusszűrésen megy át, így a fertőzött tartalmakat a rendszer nem engedi feltölteni, ezzel is védve a tárolt fájlokat. Miért lényeges ez a védelem? Mert nincs bosszantóbb, mint a drága pénzen megszerzett helyezést elveszíteni egy honlap-vírus, vagy feltörés miatt.

A TECHNOLÓGIA KÖZÉRTHETŐEN
Keresőbarát tárhely technológiánk alapjául egy olyan műszaki innováció szolgál, amely az online tartalmakat szoftver: unique cashing és hardver: RAM/GPU/SSD gyorsítótárakon keresztül a hagyományos tárhelyeknél akár 15* gyorsabban tölti be, előnyben részesíti a keresőrobotok általi feltérképezést, eltérő C osztályokból támogatja a web kereszthivatkozásokat. Figyelő eljárásaival képes automatikusan alkalmazkodni a keresőmotorok új SEO/SEM igényeihez.
MIT JELENT AZ ÜGYELEKNEK?
A keresőoptimalizálás lehetővé teszi, hogy az Interneten kereső emberek elé hozza honlapját, és vele kínálatát. Profitorientált weblapok számára hatalmas előny a keresők első oldalán megjelenni. Az USA-ban 60%, Magyarországon még ennél is markánsabb, 90%-on felüli a Google részesedése a keresőpiacon.
Ez azt jelenti, hogy az a vállalkozás, amelynek honlapja ma Magyarországon a Google első oldalán van szakterületének keresőszavaira, az az Interneten kereső emberek elsöprő többségét eléri!


A keresőbarát tárhely innováció egyedisége piaci versenyelőnyt biztosít a telített keresőoptimalizációs piacon. A keresőmarketing szakemberek számára új működő eszközt biztosít. Könnyű szerrel átcsoportosíthatják ügyfeleiket a hagyományos tárhely szolgáltatóktól.
A termék forradalmasítja a keresőoptimalizációt, mivel magában integrálja a keresőóriások által javasolt és a legeredményesebb SEO szakértők által használt technikákat. Új eszközként ezért nem csak eredményesebbé teszi a keresőoptimalizációt, de egy fenntartható, a keresők által is támogatott útra tereli azt a konvenciók betartásán és a felhasználói élmény fokozásán keresztül!
A SZAKMA MONDJA:
Innomax 2013
A "keresőbarát tárhely" szolgáltatás kifejlesztéséért 2013-ban az Innomax díj I. kategóriájának II. helyezését nyertük el az E.N.S. Zrt. mint holdingunk színeiben. Próbálja ki a díjnyertes technológiát!
K+F+I Önért is
Az új termékek tervezése és piacra dobása kulcsfontosságú a piacgazdasági környezetben működő vállalkozások számára. Cégünk komoly hangsúlyt fektet olyan online innovációk létrehozására, amelyekkel ügyfeleink valós üzleti és profitnövekedésre tehetnek szert.
A szaksajtó elismerő cikkei:
- Index.hu
- ITbusiness.hu
- Computerworld.hu
- ITmania.hu
- Prim.hu
- ITbusiness.hu
- Prim.hu
- TECHcorner.hu