Lájlkolj minket a facebookon
Mobicom tárhely a Facebookon!
Ablak bezárása már lájkoltam, köszi!

Tárhely adatmentés

...

Tárhely adatmentés

A nálunk elhelyezett tartalmakat több szintű adatmentéssel őrizzük. Első szinten a szervereink nagybiztonságú RAID tárolókkal vannak ellétva, így szerveren belül tároló meghibásodás esetén sincs adatvesztés. Ettől függetlenül minden szerverünkről fizikailag is másik helyre végzünk napi rendszerességgel adatmentést, ezzel is garantálva az Ügyfeleink által feltöltött adatok megfelelő védelmét.

A szervereinkről készül rendszermentések a szolgáltatásainkban keletkező hibák kiküszöbölésére vannak fenntartva, viszont hogy ha az Ügyfél véletlenül letörölte a saját tartalmait vagy véletlen olyan módosítást végeztt el  saját weboldalán ami miatt egy korábbiállapotra vissza kell térni, akkor lehetőséget biztosítunk a rendszermentéseinkhez való hozzáférésre. Egy ilyen rendszermentés visszaállítása 8.000 Ft+ÁFA / alkalom áron vehető igénybe.


megrendelőlap letöltése

TIPP: Szükség lehet rá!

Szolgáltató független SMTP
Független SMTP szerver szolgáltatásunk segítségével, Ön kapcsolt szolgáltatások (pl tárhely) nélkül is bárhol és bármikor internet szolgáltatótól függetlenül biztonságos Önnek dedikált csatornánk tud e-mailt küldeni notebookja, táblaszámítópe, mobiltelefonja segítségével.
Ismerje meg szolgáltatásainkat a www.smtp.hu címen!
SSL tanúsítványok
A TLS alapú tanúsítvány előnye, hogy nincs szükség egyedi IP címre. Az SSL tanúsítvány, típustól függően kb. 10.000 Ft+ÁFA / év Beállítási díj: 4.000 Ft+ÁFA
Bővebb információ az SSL aloldalunkon!
Weboldal figyelés és riasztás
A weboldal figyelés és riasztás szolgáltatásunkat azon Ügyfelenk figyelmébe ajánljuk, akiknek fontos, hogy a weboldaluk mindig működőképes és elérhető legyen. A szolgáltatás lényege, hogy a saját felügyeleti rendszerünk folyamatosan monitorozza a weboldal működését és amennyiben az vagy ne érhető el, vagy valamilyen hibaüzenetet ad (404 a lap nem található, 500 internal server error, stb), akkor a rendszer azonnal e-mailes értesítést küldd az előre beállított e-mail címre. Tovább a részletekhez!

Kérdésed van? Visszahivunk!

Ehhez nincs más teendőd, add meg adataid, valamint, hogy mivel kapcsolatban érdeklődsz.
Illetékes kollégáink hamarosan visszahívnak!
Név:
Telefon:
E-mail:
Kérdés: