part of
Lájlkolj minket a facebookon
Mobicom tárhely a Facebookon!
Ablak bezárása már lájkoltam, köszi!

Szerver bérlet

...

Szerver bérlet

Amennyiben weboldala számára már nem elegendő az osztott tárhely vagy a vps, akkor javasoljuk a saját szerver beüzemelését. Bérszerver szolgáltatásunk keretében cégünk biztosítja a szerver elhelyezését a szerverteremben és magát a szervergépet is. Opcionálisan a rendszergazdai teendőket is vállaljuk. Meghibásodás esetén a hibaelhárítás a rendszergazdáink feladata, így Önnek nem kell aggódnia az esetleges problémák miatt.

Amennyiben a fenti lehetőségek közül nem tud választani, keresse Ügyfélszolgálatunkat, rendszergazdáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a legmegfelelőbb konfigurációt állíthassuk össze Önnek!

TIPP: Szükség lehet rá!

Szolgáltató független SMTP
Független SMTP szerver szolgáltatásunk segítségével, Ön kapcsolt szolgáltatások (pl tárhely) nélkül is bárhol és bármikor internet szolgáltatótól függetlenül biztonságos Önnek dedikált csatornánk tud e-mailt küldeni notebookja, táblaszámítópe, mobiltelefonja segítségével.
Ismerje meg szolgáltatásainkat a www.smtp.hu címen!
SSL tanúsítványok
A TLS alapú tanúsítvány előnye, hogy nincs szükség egyedi IP címre. Az SSL tanúsítvány, típustól függően kb. 10.000 Ft+ÁFA / év Beállítási díj: 4.000 Ft+ÁFA
Bővebb információ az SSL aloldalunkon!
Weboldal figyelés és riasztás
A weboldal figyelés és riasztás szolgáltatásunkat azon Ügyfelenk figyelmébe ajánljuk, akiknek fontos, hogy a weboldaluk mindig működőképes és elérhető legyen. A szolgáltatás lényege, hogy a saját felügyeleti rendszerünk folyamatosan monitorozza a weboldal működését és amennyiben az vagy ne érhető el, vagy valamilyen hibaüzenetet ad (404 a lap nem található, 500 internal server error, stb), akkor a rendszer azonnal e-mailes értesítést küldd az előre beállított e-mail címre. Tovább a részletekhez!

Kérdésed van? Visszahivunk!

Ehhez nincs más teendőd, add meg adataid, valamint, hogy mivel kapcsolatban érdeklődsz.
Illetékes kollégáink hamarosan visszahívnak!
Név:
Telefon:
E-mail:
Kérdés:

Cégünk az alábbi 3 konfigurációt javasolja

Miért éri meg saját
szervert üzemeltetni?

A szerver teljes erőforrását Ön használhatja.
Egyedi beállításokat alkalmazhat.
Teljeskörű SSH hozzáférést biztosít.
Független más Ügyfelektől, így csak az Ön igényeit szolgálja ki.
Tervezhető fix havi költség.

Minicsomag

Midicsomag

Maxicsomag

Szerver bérlet
Szerver bérlet
Szerver bérlet
Processzor: Intel i5 Intel Xeon Intel Xeon
Magok száma: 2 4 8
Memória mérete: 2 GB 4 GB 8 GB
Merevlemez mérete: 2 x 1TB 2 x 2TB 4 x 2TB
39.000
49.530
59.000
74.930
79.000
100.330
Megrendelőlap letöltése
Megrendeléssel, árajánlatkéréssel kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat! Amennyiben a fenti lehetőségek közül nem tud választani, keresse Ügyfélszolgálatunkat, rendszergazdáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a legmegfelelőbb konfigurációt állíthassuk össze Önnek!