Lájlkolj minket a facebookon
Mobicom tárhely a Facebookon!
Ablak bezárása már lájkoltam, köszi!

...

Kedves Ügyfelünk,

 

CSERÉLJE LE A RÉGI GYENGE MINŐSÉGŰ LEVÉLKÜLDÉSÉT, dedikált innováció díjas postaszolgáltatásunkra alábbi mert ez garantálja Önnek, hogy hosszú évekig üzleti levele sikeresen kézbesítésre kerülnek.

Van pár remek ajánlatunk ehhez:

  • SMTP.hu ALAP csomag közvetlen megvásárlása az smtp.hu oldalon keresztül.
  • ha Önnek van tárhele nálunk, váltson MIDI tárhely csomagra, fizesse be csak a két csomag díjkülönbözetét és a megnövelt e-mail tárhely mellé jelentős kedvezménnyel nettó 10.000 Ft + 27% ÁFA/év áron kapja meg ugyanezt az ALAP SMTP csomagot, vagy 
  • ha MAXI csomagra tér át, akkor pedig teljesen díjmentesen biztosítunk Önnek az ALAP SMTP csomagot.

Csomagváltás ügyében várjuk megkeresését a host@creon.io e-mail címünkön.

 

Amennyiben Ön nem szeretne jó minőségű dedikált SMTP szolgáltatást igénybe venni, úgy lehetősége van a jelenlegi, de éppen rosszul működő levelezőszolgáltatójának a beállításait ellenőrizni és módosítani, azonban ebben műszaki támogatást cégünk nem tud biztosítani, hiszen Ön tőlünk független cég szolgáltatását veszi igénybe.

Mivel Ön értékes ügyfelünk készítettünk egy rövid ismertetőt arról, hogy miként végezheti el ezeket a beállításokat:

 

Először is meg kell állapítani, hogy Ön melyik szolgáltatón keresztül küldi a leveleit. Ezt megnézheti a levelezőkliens Kimenő levélküldő szolgáltató (SMTP) beállításaiban is, vagy küldhet egy tesztüzenetet a mail-tester.com oldalon található címre. Az elküldést követően kattintson az "Ezután nézd meg a pontszámot itt" gombra és a "Nem engedélyezett küldő cím használat" menüt lenyitva keresse meg a "Verification details" részt, ahol a sorok között megtalálhatja a jelnelgi szolgáltatóját például: 


spfquery --scope mfrom --id azonemailcime@azondomainje.hu --ip 84.2.227.137 --helo-id mail00k.mail.t-online.hu 

Azt követően attól a szolgáltatótól (aláhúzott rész), aki a leveleit kézbesíti el kell kérni az ún. SPF rekordot (ez elsősorban host formátumó legyen és ne IP cím). például spf.smtp.hu. Ha IP formátumú beállítást kap (pl 194.212.34.87) az is jó lehet, de ha később az IP cím megváltozik Önnek újra el kell végezni ezt a teljes folyamatot, ezért jobb a HOST formátum.

 

Amikor ez megvan a vezerlopult.hu technikai beállító felületbe belépve az alábbi beállításokat kell elvégezni:

A sikeres bejelentkezés után kattintson a DNS menüponta majd ott a beállítai kívánt domain (a példában creon.ai) végén található módosítás (csavarkulcs) ikonra:

 

Ezt követően betöltődnek a részletes DNS beállítások, ahol az alábbi lent látható adatokat kell megadnia:

  1. mező az Ön domain neve, a végé egy PONT karakterrel.
  2. a legördülőből a TXT mezőtípust kell kiválasztani
  3. Prioritás: 0
  4. mező a kapott SPF rekordot ide kell bemásolni változtatás nélkül.

 

Ezt követően kattintson a beállítások mentése gombra és 10 perc elteltével a beállítások frissülnek és az ÖN SPF rekordja beállításra került.