Lájlkolj minket a facebookon
Mobicom tárhely a Facebookon!
Ablak bezárása már lájkoltam, köszi!

Izgalmas domain, tárhely, SMTP szerver akciók

...

Évkezdő akciók - a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítva!

„Az új domain fizeti a régit” akciónk meglévő és új ügyfeleinknek:

 

Rendelj nálunk most bármely új .HU, .EU, .COM, .ORG,.NET,.INFO domaint és hozzá egy .HU domain neved teljesen ingyen hosszabbítjuk meg egy évre. Így az új ötleteidről sem kell lemondanod, ráadásul az új domained kifizeti helyetted a régit! Ha a régi domained másik szolgáltatónál van, az sem okoz gondot, az akcióban áthozzuk és meghosszabbítjuk neked azt is minden fennakadás nélkül!
Az akciós megrendelőlap letölthető innen: www.mobicom.hu/akciok/az-uj-domain-fizeti-a-regit.doc

 


Tárhely csomag bővítés+ dedikált titkosított üzleti levelezőszerver:

Rendelj nálunk most MIDI, vagy MAXI tárhely csomagot és ajándékba adunk hozzá egy dedikált SMTP szolgáltatást, amely segítségével bárhol is vagy a világban notebookod, tablet-ed vagy okostelefonod segítségével titkosított csatornán tudsz e-mailt küldeni! Gondoltunk meglévő ügyfeleinkre is: bővítsd ki meglévő Alap vagy Mini webtárhely csomagodat legalább MIDI tárhelyre és azonnal küldjük friss ropogós SMTP hozzáférésedet az alábbiak szerint:
  • MIDI csomag rendelése esetén ALAP SMTP szervert adunk díjmentesen, ami 1 db domain névhez, korlátlan e-mail címmel használható
  • MAXI csomag rendelése esetén PRÉMIUM SMTP szervert adunk ajándékba, ami egyazon tulajdonos maximum 5 db domain nevéhez, korlátlan e-mail címekkel használható
Az akció visszavonásig érvényes és mentes az apróbetűs részletektől :)
Az akciós megrendelőlap letölthető innen: www.mobicom.hu/akciok/tarhely-bovites-ingyen-levelkuldo-szerverrel.doc


„Legyen korlátlan tárhelyem!” akciónk:

Amennyiben a jelenlegi tárhely csomagot korlátait szűknek érzed, akkor most figyelj: KORLÁTLAN TÁRHELYRE BŐVÍTÉS mindössze 10.000 Ft+ 27% ÁFA / év áron (bruttó: 12.700 Ft) . Amíg a készlet tart! :) Részletekről érdeklődj a non-stop Ügyfélszolgálatunkon, vagy az info@mobicom.hu címen.
Az akciós megrendelőlap letölthető innen: www.mobicom.hu/akciok/legyen-korlatlan-tarhelyem.doc

 

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésed. Amennyiben nem, akkor írd meg, hogy Neked milyen egyedi akció tetszene és ha tudunk személyre szabott ajánlattal rukkolunk elő Számodra. Kérlek arra figyelj, hogy az akciós ajánlataink csak a hozzájuk tartozó akciós megrendelőlapon vehetőek igénybe.

Valmennyi akciónk visszavonásig érvényes!


Baráti üdvözlettel: A MOBICOM csapata!

Kérdésed van? Visszahivunk!

Ehhez nincs más teendőd, add meg adataid, valamint, hogy mivel kapcsolatban érdeklődsz.
Illetékes kollégáink hamarosan visszahívnak!
Név:
Telefon:
E-mail:
Kérdés: